Mandolesi, S., Naspetti, S., Arsenos, G., Caramelle-Holtz, E., Latvala, T., Martin-Collado, D., Orsini, S., Ozturk, E., & Zanoli, R.
Mandolesi, S., Naspetti, S., Arsenos, G., Caramelle-Holtz, E., Latvala, T., Martin-Collado, D., Orsini, S., Ozturk, E., & Zanoli, R. (2024). Consumer attitudes, motivations and barriers towards sheep and goat dairy products. International Journal Of Gastronomy And Food Science, 36(), 100917-. DOI: 10.1016/j.ijgfs.2024.100917
Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas
Referencia:
Mandolesi, S., Naspetti, S., Arsenos, G., Caramelle-Holtz, E., Latvala, T., Martin-Collado, D., Orsini, S., Ozturk, E., & Zanoli, R. (2024). Consumer attitudes, motivations and barriers towards sheep and goat dairy products. International Journal Of Gastronomy And Food Science, 36(), 100917-. DOI: 10.1016/j.ijgfs.2024.100917
DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2024.100917
Departamento:
Año de publicación:
2024