Bertolín JR, Joy M, Rufino-Moya PJ, Lobón S, Blanco M

Bertolín JR, Joy M, Rufino-Moya PJ, Lobón S, Blanco M (2018). Simultaneous determination of carotenoids, tocopherols, retinol and cholesterol in ovine lyophilised samples of milk, meat, and liver and in unprocessed/raw samples of fat.. Food Chemistry, 257(), 182-188. DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.02.139

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Bertolín JR, Joy M, Rufino-Moya PJ, Lobón S, Blanco M (2018). Simultaneous determination of carotenoids, tocopherols, retinol and cholesterol in ovine lyophilised samples of milk, meat, and liver and in unprocessed/raw samples of fat.. Food Chemistry, 257(), 182-188. DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.02.139

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.02.139

Departamento:
Departamento de Ciencia Animal

Año de publicación:
2018