Yagoubi, Y.; Joy, M.; Ripoll, G.; Mahouachi, M.; Bertolin, J. R.; Atti, N.;
Yagoubi, Y.; Joy, M.; Ripoll, G.; Mahouachi, M.; Bertolin, J. R.; Atti, N.; (2018). Rosemary distillation residues reduce lipid oxidation, increase alpha-tocopherol content and improve fatty acid profile of lamb meat. Meat Science, 136(), 23-29. DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.10.007
Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas
Referencia:
Yagoubi, Y.; Joy, M.; Ripoll, G.; Mahouachi, M.; Bertolin, J. R.; Atti, N.; (2018). Rosemary distillation residues reduce lipid oxidation, increase alpha-tocopherol content and improve fatty acid profile of lamb meat. Meat Science, 136(), 23-29. DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.10.007
DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.meatsci.2017.10.007
Departamento:
Departamento de Ciencia Animal
Año de publicación:
2018