Arturo Olguin-Rojas, Jose; Fayos, Oreto; Abel Vazquez-Leon, Lucio; Ferreiro-Gonzalez, Marta; del Carmen Rodriguez-Jimenes, Guadalupe; Palma, Miguel; Garces-Claver, Ana; Barbero, Gerardo F.;

Arturo Olguin-Rojas, Jose; Fayos, Oreto; Abel Vazquez-Leon, Lucio; Ferreiro-Gonzalez, Marta; del Carmen Rodriguez-Jimenes, Guadalupe; Palma, Miguel; G (2019). Progression of the Total and Individual Capsaicinoids Content in the Fruits of Three Different Cultivars of Capsicum chinense Jacq.. Agronomy-Basel, 9(3), -. DOI: 10.3390/agronomy9030141

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Arturo Olguin-Rojas, Jose; Fayos, Oreto; Abel Vazquez-Leon, Lucio; Ferreiro-Gonzalez, Marta; del Carmen Rodriguez-Jimenes, Guadalupe; Palma, Miguel; G (2019). Progression of the Total and Individual Capsaicinoids Content in the Fruits of Three Different Cultivars of Capsicum chinense Jacq.. Agronomy-Basel, 9(3), -. DOI: 10.3390/agronomy9030141

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.3390/agronomy9030141

Departamento:
Departamento de Ciencia Vegetal, Hortofruticultura

Año de publicación:
2019