Gouta H; Laaribi I; Ksia E; Juan T; Estopañan G; Martínez-Gómez P

Gouta H; Laaribi I; Ksia E; Juan T; Estopañan G; Martínez-Gómez P (2021). Physical properties, biochemical and antioxidant contents of new promising Tunisian almond genotypes: Traits stability, quality aspects and post-harvest attributes. Journal Of Food Composition And Analysis, 98(103840), Not Available-. DOI: 10.1016/j.jfca.2021.103840

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Gouta H; Laaribi I; Ksia E; Juan T; Estopañan G; Martínez-Gómez P (2021). Physical properties, biochemical and antioxidant contents of new promising Tunisian almond genotypes: Traits stability, quality aspects and post-harvest attributes. Journal Of Food Composition And Analysis, 98(103840), Not Available-. DOI: 10.1016/j.jfca.2021.103840

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.103840

Departamento:
Departamento de Ciencia Animal, Área de Laboratorios de Análisis y Asistencia Tecnológica

Año de publicación:
2021