Hilal M; Leedon G; Duboys De Labarre M; Antonioli F; Boehm M; Péter C; Donati M; Drut M; Ferrer-López H; Gauvrit L; Gil JM; Gkatsikos A; Gołaś M; Hoang V; Steinnes KK; Lilavanichakul A; Malak-Rawlikowska A; Mattas K; Napasintuwong O; Nguyen A; Ristic B; Schaer B; Maksan MT; Brečić RAI; Török Á; Vittersø G; Bellassen V

Hilal M; Leedon G; Duboys De Labarre M; Antonioli F; Boehm M; Péter C; Donati M; Drut M; Ferrer-López H; Gauvrit L; Gil JM; Gkatsikos A; Gołaś M; Hoan (2021). Organic and Geographical Indication Certifications’ Contributions to Employment and Education. Journal Of Agricultural And Food Industrial Organization, (), -. DOI: 10.1515/jafio-2019-0042

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Hilal M; Leedon G; Duboys De Labarre M; Antonioli F; Boehm M; Péter C; Donati M; Drut M; Ferrer-López H; Gauvrit L; Gil JM; Gkatsikos A; Gołaś M; Hoan (2021). Organic and Geographical Indication Certifications' Contributions to Employment and Education. Journal Of Agricultural And Food Industrial Organization, (), -. DOI: 10.1515/jafio-2019-0042

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1515/jafio-2019-0042

Departamento:
Unidad Transversal de Economía Agroalimentaria

Año de publicación:
2021