Ripoll G, Alcalde MJ, Córdoba MG, Casquete R, Argüello A, Ruiz-Moyano S, Panea B

Ripoll G, Alcalde MJ, Córdoba MG, Casquete R, Argüello A, Ruiz-Moyano S, Panea B (2019). Influence of the Use of Milk Replacers and pH on the Texture Profiles of Raw and Cooked Meat of Suckling Kids. Foods, 8(11), -. DOI: 10.3390/foods8110589

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Ripoll G, Alcalde MJ, Córdoba MG, Casquete R, Argüello A, Ruiz-Moyano S, Panea B (2019). Influence of the Use of Milk Replacers and pH on the Texture Profiles of Raw and Cooked Meat of Suckling Kids. Foods, 8(11), -. DOI: 10.3390/foods8110589

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.3390/foods8110589

Departamento:
Departamento de Ciencia Animal

Año de publicación:
2019