Panea, B.; Ripoll, G.; Insausti, K.; Beriain, M. J.; Sanudo, C.; Alberti, P.;

Panea, B.; Ripoll, G.; Insausti, K.; Beriain, M. J.; Sanudo, C.; Alberti, P.; (2019). Influence of ageing and cooking method on sensory evaluation and aromatic compounds profile of meat from Retinta breed crossbreeding. Itea-Informacion Tecnica Economica Agraria, 115(2), 149-162. DOI: 10.12706/itea.2018.030

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Panea, B.; Ripoll, G.; Insausti, K.; Beriain, M. J.; Sanudo, C.; Alberti, P.; (2019). Influence of ageing and cooking method on sensory evaluation and aromatic compounds profile of meat from Retinta breed crossbreeding. Itea-Informacion Tecnica Economica Agraria, 115(2), 149-162. DOI: 10.12706/itea.2018.030

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.12706/itea.2018.030

Departamento:
Departamento de Ciencia Animal

Año de publicación:
2019