Morales D; Tejedor-Calvo E; Jurado-Chivato N; Polo G; Tabernero M; Ruiz-Rodríguez A; Largo C; Soler-Rivas C

Morales D; Tejedor-Calvo E; Jurado-Chivato N; Polo G; Tabernero M; Ruiz-Rodríguez A; Largo C; Soler-Rivas C (2019). In vitro and in vivo testing of the hypocholesterolemic activity of ergosterol- and β-glucan-enriched extracts obtained from shiitake mushrooms (Lentinula edodes). Food & Function, 10(11), 7325-7332. DOI: 10.1039/c9fo01744e

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Morales D; Tejedor-Calvo E; Jurado-Chivato N; Polo G; Tabernero M; Ruiz-Rodríguez A; Largo C; Soler-Rivas C (2019). In vitro and in vivo testing of the hypocholesterolemic activity of ergosterol- and β-glucan-enriched extracts obtained from shiitake mushrooms (Lentinula edodes). Food & Function, 10(11), 7325-7332. DOI: 10.1039/c9fo01744e

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1039/c9fo01744e

Departamento:
Departamento de Ciencia Vegetal, Recursos Forestales

Año de publicación:
2019