Gouta, H; Ksia, E; Laaribi, I; Molino, F; Estopanan, G; Juan, T; Kodad, O; Martinez-Gomez, P; Martinez-Garcia, P J

Gouta, H; Ksia, E; Laaribi, I; Molino, F; Estopanan, G; Juan, T; Kodad, O; Martinez-Gomez, P; Martinez-Garcia, P J (2020). EVALUATION OF THE CHEMICAL AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF TUNISIAN ALMOND CULTIVARS. Italian Journal Of Food Science, 32(3), 562-582. DOI: 10.14674/IJFS-1794

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Gouta, H; Ksia, E; Laaribi, I; Molino, F; Estopanan, G; Juan, T; Kodad, O; Martinez-Gomez, P; Martinez-Garcia, P J (2020). EVALUATION OF THE CHEMICAL AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF TUNISIAN ALMOND CULTIVARS. Italian Journal Of Food Science, 32(3), 562-582. DOI: 10.14674/IJFS-1794

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.14674/IJFS-1794

Departamento:
Departamento de Ciencia Animal, Área de Laboratorios de Análisis y Asistencia Tecnológica

Año de publicación:
2020