Bouzas-Cid, Yolanda; Diaz-Losada, Emilia; Trigo-Cordoba, Emiliano; Falque, Elena; Orriols, Ignacio; Garde-Cerdan, Teresa; Miras-Avalos, Jose M.;

Bouzas-Cid, Yolanda; Diaz-Losada, Emilia; Trigo-Cordoba, Emiliano; Falque, Elena; Orriols, Ignacio; Garde-Cerdan, Teresa; Miras-Avalos, Jose M.; (2018). Effects of irrigation over three years on the amino acid composition of Treixadura (Vitis vinifera L.) musts and wines and on the aromatic composition and sensory profiles of its wines. Res Sq, 227(), 313-325. DOI: 10.1016/j.scienta.2017.05.005

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Bouzas-Cid, Yolanda; Diaz-Losada, Emilia; Trigo-Cordoba, Emiliano; Falque, Elena; Orriols, Ignacio; Garde-Cerdan, Teresa; Miras-Avalos, Jose M.; (2018). Effects of irrigation over three years on the amino acid composition of Treixadura (Vitis vinifera L.) musts and wines and on the aromatic composition and sensory profiles of its wines. Res Sq, 227(), 313-325. DOI: 10.1016/j.scienta.2017.05.005

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.scienta.2017.05.005

Departamento:
Departamento de Sistemas Agrícolas, Forestales y Medio Ambiente, Suelos y Riegos

Año de publicación:
2018