Bouzas-Cid, Yolanda; Diaz-Losada, Emilia; Trigo-Cordoba, Emiliano; Falque, Elena; Orriols, Ignacio; Garde-Cerdan, Teresa; Miras-Avalos, Jose M.;
Bouzas-Cid, Yolanda; Diaz-Losada, Emilia; Trigo-Cordoba, Emiliano; Falque, Elena; Orriols, Ignacio; Garde-Cerdan, Teresa; Miras-Avalos, Jose M.; (2018). Effects of irrigation over three years on the amino acid composition of Treixadura (Vitis vinifera L.) musts and wines and on the aromatic composition and sensory profiles of its wines. Res Sq, 227(), 313-325. DOI: 10.1016/j.scienta.2017.05.005
Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas
Referencia:
Bouzas-Cid, Yolanda; Diaz-Losada, Emilia; Trigo-Cordoba, Emiliano; Falque, Elena; Orriols, Ignacio; Garde-Cerdan, Teresa; Miras-Avalos, Jose M.; (2018). Effects of irrigation over three years on the amino acid composition of Treixadura (Vitis vinifera L.) musts and wines and on the aromatic composition and sensory profiles of its wines. Res Sq, 227(), 313-325. DOI: 10.1016/j.scienta.2017.05.005
DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.scienta.2017.05.005
Departamento:
Departamento de Sistemas Agrícolas, Forestales y Medio Ambiente, Suelos y Riegos
Año de publicación:
2018